7.7.10

IIUM Car Sticker. Rate It!

A

Ipha akan mengadakan jualan sticker kereta. Di sini saya sertakan sample2 tersebut.Sebarang komen amatlah dialu-alukan untuk penambahbaikan. =)

B

C

10 comments:

Ummu Hurairah said...

A-biasa sgt (haha, jgn marah) ok je sbnrnye..
B- cantik jgk (bro mesti ske kaler gelap2)
C- plg cantik! bg aku laa..sis mesti ske design C sbb kaler cerah/lembut

p/s: pe kate wat background tu, pilihan warna yg len? cth, tuk design B n C, adakan jgk background kaler hijau pisang ke (sbb aku ske hijo haha), merah lembut ke, purple lembut ke, oren ke..dll, sbb dffrnt people mesti dffrnt feveret kaler kan? myb blh menarik ramai customer lg, sbb diorg blh pilih feveret kaler huhu...

Ummu Hurairah said...

p/s/s: tp, yg background tuk logo iium tu, biarlah kaler biru tua tu, dh cantek dh aku rase

Tukang Titis said...

Yang A tu memang bese2 je. sebab yg tu dihasilkan first.

Kalau nak buat background lain...bergantung kpd pic sticker ni lah.aku just designkan je...

anyway, thanx for da comment =)

tErAbyte said...

yg pling handsome yg B tu....x ley background wat trnsprent lawar & unik skit....n btw, ukuran dye brp?

Tukang Titis said...

background tu nak buat camne?bley xplain sket?

ukuran x pasti. kena tanya pic sticker ni..

my eye's spirit said...

yang B tu sgt smart!!siyes aku akn beli nt..(xde kete utk ditampal..mb tampal kt locker je..haha..)yg C tu pon ok jgk..so pekata amik je ke2-2 nya sekali..n aku sokong cdgn ummu hurairah tuk pelbagaikan kaler..

izzati husin said...

you ada jual ke? how to order and how much is it?

Ukhar said...

Izzati: maaf saya dah tamat uia dan tidak lagi membuat sticker...harap maklum ye

Ukhar said...

Izzati: maaf saya dah tamat uia dan tidak lagi membuat sticker...harap maklum ye

Ukhar said...

Izzati: maaf saya dah tamat uia dan tidak lagi membuat sticker...harap maklum ye